Hotel Honeymoon Petra Villas

Hotel Honeymoon Petra på Santorini

Det 5 stjernede Hotel Honeymoon Petra tilbyder de mest eksklusive faciliteter til en romantisk ferie med forkælelse, wellness og velvære - samt en fantastisk beliggenhed og udsigt til måske verdens smukkeste solnedgang. Det findes nok ikke bedre - ihvertfald ikke på de græske øer.

Hotellets belliggenhed er helt unik på en bjergside ud mod havet. Bjergsiden er faktisk kraterkanten af en forlængst udslukt vulkan.

Værelser og suiter har alle adgang til den smukkeste udsigt og indrettet fra 2 til 4 personer. Hotellet råder desuden over separate villaer for 2-4 personer, indrettet med jaccuzi, balkon eller terrasse på bjergsiden med drømmeudsigt til havet og vulkanen.

Wellness- og Spa-faciliteterne omfatter bl.a. stor udendørs swimmingpool med udsigt over havet, fitness-center, dampbad, hamam, udendørs jacuzzi, og wellness-behandlinger.

Hotellet giver mulighed for at bestille sejlture på forskellige luksuriøst udstyrede sejlbåde. Du bliver hentet på hotellet og kan vælge fra nogle timer på vandet til flere dages krydsning i det græske øhav.

Bravo Tours charterferie til Honeymoon Petra HotelHoneymoon Petra Hotel - Bravo Tours

På Honeymoon Petra bor du i lejligheder i åbent plan med stue/opholdsområde med dobbeltseng, køkken, egen balkon/terrasse med udsigt over det Ægiske hav. Opholdet er inkl. morgenmad.

Pris pr. person fra kr. 8.198,00

Book her