Korfu rejser

Korfu strand

Rejser til Korfu

Det nemmeste er at tage på ferie på Korfu med en charterrejse. Men det er også muligt at finde pakkerejser eller selv at sammensætte en ferierejse med fly + hotel på Korfu.

Øen Korfu tilbyder en fantastisk kombination af storbyatmosfære iblandet græsk tradition, med facinerende strande, med det turkisblå hav og de fantastiske udsigter over smukke landskaber.

Fra små feriebyer som Sidara og Ispos, til øens elegante venetianske hovedstad, er Corfu et magisk landskap, som tilbyder panorama scenerier af bakker og bjergskråninger, utrolige strande og solnedgange.

Krofu er en meget grøn ø. Her blander olivenlunde sig med småskov af cypres.

Du kommer ikke til at kede dig på en ferie på Korfu. Her er alle muligheder for aktiviteter, såsom golf, cykelture, ridning på hesteryg, vandski, paragliding. Og som et af de få steder i det græske øhav, er det tilladt at dykke med dykkerudstyr. Mange tager simpelthen til Korfu for at dyrke sportsdykning.

Fly til KorfuFly fra København til Korfu

Norwegian flyver fra København til Korfu hver mandag, onsdag, torsdag, fredag og søndag fra 24. juni til 17. august. Flybilletter bestilles via SuperSaver.

Se tilbud
 

Rejseforsikring

Lejebil på KorfuLejebil på feriestedet

Det kan være en stor fordel at leje bil hjemmefra. Rejsebureauernes transfer fra lufthavnen til hotellet koster op til 2 dages billeje, så hvorfor ikke leje bil herfra og køre til hotellet direkte og spar den lange omvej i en varm bus.

Bestil her