Rejser til Rhodos med Bravo Tours

Bravo Tours til Rhodos

Bravo Tours tilbyder rejser til Rhodos fra både København (Kastrup) og Billund lufthavn.

Bravo Tours tager imod dig i lufthavnen og sikrer at alle der har bestilt transfer til hotellerne kommer med de rigtige busser.
Transporttiden er ca. 20 min. til Ialyssos og ca. 40 min. til Rhodos By.

Ture på Rhodos
Bravo tilbyder en række oplevelser på Rhodos, f.eks. Rundtur på Rhodos, Bådtur fra Mandraki-havnen til Stegna strand, Aftentur til Lindos med græsk mad, Byrundtur i Rhodos By, Grill-aften, Jeep-safari i bjergene, Græsk aften i Pastida og Bådtur med fokus på badning.

Bravo Tours Rhodos rejserAfbudsrejser, Last Minute og rejser på tilbud

Tjek Bravo Tours afbudsrejser før du bestiller.

Se tilbud
 


Hoteller i Rhodos By

Bravo Tours tilbyder en række byhoteller og strandhoteller i og ved Rhodos By. Her er også mulighed for at vælge All Inclusive hotel. Afrejser fra København / Kastrup eller Billund.

Pris pr. person fra kr. 2.148,00

Se tilbud
 


Hoteller i Ialyssos og Ixia

Vest for Rhodos by ligger Ialyssos-kysten mellem Ixia og Iallysos, som strækker sig fra 2-9 km fra byen. Her tilbyder Bravo Tours et udvalg af gode hoteller hoteller og luksus hoteller. Her er All Inclusive hoteller, familiehoteller, og strandhoteller. Vælg mellem værelser og lejligheder fra 2 til 6 personer pr. feriebolig. Afgange fra København/Kastrup og Billund.

Pris pr. person fra kr. 1.748,00

Se tilbud
 

Rejseforsikring

Udlejningsbil på RhodosLejebil på feriestedet

Det kan være en stor fordel at leje bil hjemmefra. Rejsebureauernes transfer fra lufthavnen til hotellet koster op til 2 dages billeje, så hvorfor ikke leje bil herfra og køre til hotellet direkte og spar den lange omvej i en varm bus.

Bestil her