Santorini rejser og ferie

Santorini

Den smukke ferieø, Santorini, er et populært rejsemål for danskere. Her møder du smuk natur, dejlige strande, gæstfrie grækere og lækkert græsk mad.

De fleste vælger at tage på charterferie til Santorini, men det er også muligt at finde pakkerejser - fly + hotel uden rejseledere. Endeligt er det selvfølgelig muligt at pakke sin egen ferie til Santorini og købe en flybillet og booke et hotel hjemmefra.

De store rejsebureauer tilbyder charterrejser til Santorini fra maj til oktober med afrejse fra København og Billund.

Vælg mellem ferieophold i Firostefani, Kamari, Imerovigli, Vlychada, Perivolos, Perissa og Caldera.

Pakkerejser til SantoriniFDM Travel pakkerejser til Santorini

FDM Travel tilbyder pakkerejser med 8 overnatninger på Santorini med afgang fra København eller Aalborg fra 01.07. til 05.08.2013. Vælg mellem mange gode hoteller i Perissa, Kamari, Imerovigli og Thira.

Pris pr. person fra kr. 5.002,00

Se tilbud
 

Fly til SantoriniFly fra København til Santorini

Norwegian flyver fra København til Santorini hver mandag, onsdag og fredag fra 25. juni til 17. august. Flybilletter bestilles via SuperSaver.

Se tilbud
 


Fly fra Billund til Santorini

Norwegian flyver fra Billund til Santorini hver tirsdag, torsdag og søndag fra 26. juni til 17. august. Flybilletter bestilles via SuperSaver.

Se tilbud
 

Rejseforsikring

Lejebil på SantoriniLejebil på feriestedet

Det kan være en stor fordel at leje bil hjemmefra. Rejsebureauernes transfer fra lufthavnen til hotellet koster op til 2 dages billeje, så hvorfor ikke leje bil herfra og køre til hotellet direkte og spar den lange omvej i en varm bus.

Bestil her